text_visual_2_zw

Promoot jouw lokale ondernemers op een digitaal ondernemersplatform

De coronacrisis zal nog even blijven nazinderen. Dus, wat denk je ervan om jouw lokale handelaars een duwtje in de rug te geven? Zo biedt Tobania je de mogelijkheid aan om een digitaal ondernemersplatform toe te voegen aan jouw website. Het resultaat? Jouw bestuur kan alle lokale ondernemers op een mooie, unieke en aantrekkelijke manier promoten.

Volledig zelfstandig aan de slag

Elke ondernemer kan volledig zelfstandig én gratis zijn of haar bedrijf toevoegen aan jouw platform. Ze kunnen hieraan bijvoorbeeld een omschrijving van hun onderneming, contactgegevens, openings- en sluitingsuren, openstaande vacatures en foto’s toevoegen.

 

Van nieuwsbrieven tot lokale promoties

Met ons digitaal ondernemersplatform zet je jouw lokale ondernemingen in de kijker en verhoog je zo eenvoudig hun visibiliteit. Maar daar blijft het niet bij. Wist je dat je nog meer functionaliteiten kan koppelen aan jouw platform? Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van lokale promoties of het versturen van nieuwsbrieven om extra bezoekers te lokken.

 

Even samenzitten?

Krijg je graag nog wat meer informatie over dit uniek aanbod? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons team staat alvast klaar om erin te vliegen!

Afbeelding1

Contacteer Thomas voor meer informatie

Thomas Dejan

Project Manager SDM

Tobania .Public

+32 497 61 91 80 www.tobania.be