eBox

Een digitaal platform

Stap jij zoals andere steden en gemeenten mee in <Mijn Burgerprofiel>? Jouw burger vindt er eenvoudig al zijn officiële gegevens en overheidsadministratie, gebundeld op één digitaal platform.


Handig! Al moeten jouw burgers natuurlijk wel op de hoogte zijn van het platform en er zich eenvoudig op kunnen aanmelden. Daarom roept de Vlaamse overheid steden en gemeenten op om zich ook aan te sluiten.

 

Doe je mee? Roep gewoon luidkeels <JA>!
Tobania en de Vlaamse overheid doen de rest!

Questionmark

Mijn Burgerprofiel, wat is dat?


<Mijn Burgerprofiel> is dé digitale plek waar jouw burgers al hun zaken met de overheid veilig kunnen regelen zoals dossiers opvragen, gegevens inkijken, attesten downloaden of vergunningen en premies aanvragen.

Jouw burgers kunnen er dus bijvoorbeeld:

  • de uitnodigingsbrief van hun COVID-19 vaccinatie downloaden;

  • alle fiscale attesten voor hun belastingaangifte terugvinden;

  • de laatste status van hun bouwvergunning raadplegen;

  • hun afspraak met de stad of gemeente bekijken;

  • hun eBox eenvoudig koppelen aan <Mijn Burgerprofiel>

de kracht van mijn burgerprofiel

De kracht van <Mijn Burgerprofiel>?
Zijn connecties.

 

Het doel van de Vlaamse overheid is om zoveel mogelijk softwarepakketten uniform met elkaar te koppelen. Want hoe vlotter de overheid - zowel lokaal, Vlaams als federaal - data en informatie kan verspreiden, hoe eenvoudiger de administratieve processen van de burgers verlopen. Zo hoeven zij niet langer tussen diverse websites te jongleren om een document te downloaden, te raadplegen of om een stand van zaken over een dossier op te vragen.

Waarom Public Connector als verkeersregelaar?

Waarom Public Connector als verkeersregelaar?

 

<Mijn Burgerprofiel> is niet gebonden aan één website. Zo kunnen burgers ook op de website van jouw stad of gemeente terecht om zich aan te melden op het platform. Met de steun van de Vlaamse overheid, kunnen via Public Connector ook softwareapplicaties van jouw stad of gemeente gekoppeld worden op <Mijn Burgerprofiel>. Eén overzicht, lekker handig voor de burger.


Kiezen voor Public Connector levert je veel <joepie>-momenten op. Zo is Public Connector:

  • Software-onafhankelijk: elk systeem dat een API heeft, sluiten wij aan op de service bus.
  • Betrouwbaar en veilig: Public Connector integreert eenvoudig met je front- en midoffice, authentieke bronnen en tools.
  • Eenvoudig te beheren: volg alles op de voet via het self-serviceportaal.
Hoe sluit je jouw bestuur aan?

Simpel, klop eerst even aan bij jouw softwareleverancier. Staat de software al in onze lijst? Dan kunnen we snel aan de slag. Zo niet, dan werkt Tobania samen met jouw leverancier om deze koppeling toe te voegen. Dit gebeurt met de nodige ondersteuning van de Vlaamse overheid.

icon_link

Gebeten om meer te weten?

Wil je aan de slag met Public Connector om de website van jouw lokaal bestuur te koppelen aan <Mijn Burgerprofiel>? Onze Tobian Luc Vervaecke maakt graag een gaatje in zijn agenda om jouw plannen te bespreken.

Heb je andere vragen voor hem?

Vul dan even het onderstaande contactformulier in:

Luc Vervaecke

Customer Success Manager

Tobania.Public

www.tobania.be