Digital-sneltrein

Knap lastig om nu niet voor digitalisering te gaan, hé?

Jouw digitale transformatie? Die is belangrijker dan ooit. De digitale snelheidstrein schakelt niet één, maar drie versnellingen hoger. Erop springen is de boodschap. Doe je dat niet, dan mis je heel wat digitale aansluitingen. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) geeft je daarom een duwtje in de rug: een digitale transformatiesubsidie van 50.000 euro. 

 

Dankzij deze financiële ruggensteun kan je:

  • Een digitale roadmap uittekenen, volledig future-ready;
  • Investeren in een datagedreven digitaliseringsproject dat jouw kosten drukt en je tijd geeft.
  • Rekenen op professioneel advies van een externe partner.

€50.000 subsidie van VLAIO. Hoe?

VLAIO geeft je als Vlaams kmo de voorzet om je digitale transformatie te realiseren met behulp van overheidssteun. Nu is het aan jou om hem binnen te koppen met een mooi digitaliseringsproject. Hoe dat project eruitziet? Dat beslis je zelf. Helemaal? Laat ons zeggen, bijna helemaal. VLAIO koppelt enkele voorwaarden vast aan jouw digitale avontuur.

Voorzie dus zeker het volgende in je rugzak:

exchange-alt-solid

Externe deskundige

Laat je begeleiden door een externe deskundige om je digitale activiteiten uit te stippelen.

certificate-solid

Stevig potje ambitie

Kies voor een ambitieus en vernieuwend transformatieproject dat je snel kan implementeren.

server-solid

Datagedreven mindset

Ontwikkel een project dat zich richt op een van je producten, diensten of processen en dat je overgang aar een datagedreven bedrijf boost.

Questionmark

Subsidievraag voor VLAIO

Jouw kmo-groeisubsidie wordt toegekend via een van de drie competitieve oproepen per thema (Internationalisering, Digitalisering, Innovatie en Duurzaam en circulair ondernemen). Digitaliseren kan je alvast vanaf de eerste oproepperiode tot 31 augustus 2021 Wees er dus snel bij! Wil je de volledige oproepkalender bekijken (er zijn nog 2 oproepen later dit jaar)? Of heb je bijkomende vragen? Neem dan een kijkje op de website van VLAIO.

Bekijk de oproepkalender en meer

Van datagedreven roadmap tot snel ontwikkelde app

Een datagedreven innovatieproject? Dat bestaat volgens ons uit drie grote blokken: een ijzersterk meerjarenplan voor een digitale toekomst, een geautomatiseerd developmentproces en een continue data-analyse. Laat je graag een van deze drie kanjers aan ons over?
Of wil je onmiddellijk het totaalplaatje uit handen geven?
Wij helpen je graag om hier een succes van te maken. 

Bepaal je verhaal met een

Digitale roadmap

Goed begonnen is half gewonnen. Je datagedreven digitale groeiambities mogen nog zo heerlijk innoverend klinken, zonder eenduidige visie kom je er niet.
Laten we daarom samen de basis van de transormatie bepalen en de blauwdruk van de toekomstige situatie te schetsen.
Hoe groot of klein de projecten ook mogen zijn: we leggen ze vast in een concreet actieplan.

Versnel met

Development

 

Jouw strategie staat intussen als een huis, tijd om erin te vliegen. En dat vliegen mag je letterlijk opvatten. Met <Faster Application Delivery>, een van onze software-ontwikkelingsmethodes, automatiseren we elke stap in je developmentproces. Zo leveren we minimum tien keer sneller op.

Blink uit met

Data

 

Data, het nieuwe goud? Absoluut!We kunnen niet langer over de toekomst spreken zonder data te vermelden. Laat data dus een hoofdrol spelen in jouw groeitraject. Wij zorgen er voor dat je er bedrijfswaarde mee creëert en er een echt voordeel uit haalt.

Jouw <wingman> Tobania

Als toonaangevend Belgisch advies- en technologiebedrijf begeleiden wij jou in dit VLAIO-project. Coronatijden of niet, we helpen jouw mensen om resultaten te leveren en complexe oplossingen te bouwen met een snellere go-to-market. En dit dankzij een flexibele en meetbare aanpak. Jij droomt. Wij helpen jou graag hier een succes van te maken.

airplane

Klanten die nu de voordelen ondervinden van hun digitalisering

Logos dig roadmap-01

 

CEO aan het woord

De samenwerking met Tobania was een heel verrijkende ervaring en stelde ons in staat om Syncura naar een hoger niveau te tillen. We waren verrast over de Tobians’ sterke timing en diepgaande kennis van elk domein in het digitaliseringstraject. Kortom, ons team heeft genoten van de samenwerking met de Tobania-consultants. Bedankt Vincent, Chris en Tobania!

Thomas Vande Moortel - Syncura

syncura-logo

Ik ga ervoor!

Onze collega Free Boulembercq helpt jou graag verder. Wil je direct tot actie overgaan? Plan dan een moment in zijn agenda in om over jullie datagedreven digitaliseringsproject te praten. 

>

Heb je een vraag?

Vul dan hier beneden ons contactformulier in en Free contacteert je snel. 

Free Boulembercq

Customer Success Manager

Tobania.Business

+32 499 76 07 50 www.tobania.be